Woud Jansen

“Binnen de gestelde kaders, samen met het team, een project volbrengen geeft mij energie. En eigenlijk zoek ik nog net naar dat beetje extra om juist die plek van betekenis te maken!”

… is gedreven, doelgericht en gaat voorop in de strijd. Hij draagt zijn energie graag over op het team. Door te enthousiasmeren weet hij mensen te mobiliseren en belangrijker, boven zichzelf uit te laten stijgen. Het thema ‘duurzaamheid’ speelt hierin altijd een belangrijke rol. Van het vaststellen van ambities tot het opstellen van concrete financiële business cases, inclusief het inrichten van het proces om te komen tot het eindresultaat: weer een nieuwe betekenisvolle plek! Woud is ondernemend, ambitieus en probeert op creatieve wijze zijn doel te bereiken. Deze creativiteit zet hij ook graag in bij zijn passie: koken! Woud vindt het heerlijk om uren in de keuken te staan, om vervolgens te genieten van het eten, een goed glas wijn en boeiende gesprekken!

Woud Jansen is bouwkundig opgeleid. Bij diverse adviesbureaus heeft hij jaren lang ervaring opgedaan rondom het ontwikkelen en managen van projecten. Woud is sociaal en gedreven, hij maakt gemakkelijk contact waarbij een flinke bak aan humor niet ontbreekt. Hiermee heeft hij een enorm netwerk opgebouwd, waar hij uit kan putten. In 2015 hebben Woud en Jim samen Alba Concepts opgericht. Met de oprichting van PIQET Development vervullen zij de ambitie om ook tot realisatie van projecten te komen.

Trefwoorden voor Woud zijn: Ondernemend, doelgericht, creatief & flamboyant

Meer weten?

 

Neem contact op met Woud Jansen: woud@piqet.nl

Tramkade 26 (2e etage)  |  5122 VB Den Bosch  |  085 7826768  |  info@piqet.nl

Tramkade 26 (2e etage)  |  5122 VB Den Bosch  |  085 7826768  |  info@piqet.nl