Piqet Development

Niet praten, maar doen. Dat is waar wij voor staan. Als PIQET Development hebben wij een ander idee bij de ontwikkeling van gebouwen en een omgeving. Noem het eigenwijs. Wij vinden dit een basis aanpak. Wij doorgronden plekken. Wij snappen hoe mensen willen leven. Maar ook wie mensen simpelweg willen zijn. Wij denken na over systemen die werken, juist op die ene specifieke locatie. Wij creëren plekken waar mensen zich veilig voelen. Bovenal gelukkig zijn. Plekken waar gezond en langer leven echt mogelijk is. Waar de sociale cohesie in balans is. Maar ook een plek die voldoende uitdagingen biedt. We gaan voor een duurzame gebouwde omgeving. Dit betekent dat wij gebouwen en locaties, vanuit een doordacht concept benaderen. Dit door een authentieke identiteit te creëren en hier nieuwe thema’s aan te verbinden. Dat is wat wij doen! Kortom: wij maken plekken van betekenis…

Creatief en anticiperend op een snel veranderende samenleving is het handelsmerk van PIQET Development. De invloed van technologische ontwikkelingen en veranderende behoeften in de samenleving wordt steeds groter. Soms zelfs bepalend in leefstijlen van mensen. Het uitgangspunt van een lineaire economie met oneindige groei lijkt onhoudbaar en de roep naar een circulaire economie wordt steeds groter. Wij zetten in op een circulaire ontwikkeling van gebieden en gebouwen. Hiermee creëren wij juist dynamiek met nieuwe kringlopen bij de ontwikkeling van gebieden.

PIQET Development is opgericht om een ander en noodzakelijk geluid af te geven. Wij willen dat doen met bevlogen, authentieke mensen en eigentijdse partners met een uitgesproken signatuur. Niet tussen de lijntjes, maar wel met realisme. Wij starten zelf een continue ontdekkingsreis en proberen daarbij ons profiel scherp te krijgen. Misschien gaat dat nooit gebeuren. Zit toch in ons karakter. Wat wel altijd zal blijven, is dat creativiteit, ondernemerschap en ons verbindend vermogen ingrediënten zijn om uw ideeën verder te brengen. Uiteraard met focus voor een duurzame gebouwde omgeving. Dat is waar wij maximaal aan willen bijdragen.

PIQET Development maakt plekken van betekenis!

Wij creëren plekken van betekenis