Jordi Portier

“Het functioneren -of juist disfunctioneren- van een locatie of gebied fascineert mij! De interacties die tot stand komen tussen gebruikers, de betrokkenheid van een veelvoud van partijen in het proces om te komen tot een succes en de cyclus die het vastgoed doormaakt, inspireren mij en dagen mij uit om te zoeken naar oplossingen in de juiste context.”

… is resultaatgericht, weet draagvlak te creëren en te overtuigen, communicatief handig en neemt graag initiatief om nieuwe samenwerkingen aan te gaan met een juiste dosis realiteitszin! Hij is ervan overtuigd dat de ontwikkelingen in de samenleving op het gebied van technologie en duurzaamheid van grote invloed zijn op de vastgoedmarkt en de manier waarop wij plekken betekenis kunnen geven. Hiervoor zijn andere en soms onconventionele benaderingen van de opgave gewenst. Op verschillende vlakken ontstaan innovaties en initiatieven die kansen bieden voor onze sector maar in de ‘ traditionele vastgoedwereld’ bij veel partijen nog moeten landen. Jordi houdt er van om veel van de wereld te zien en andere culturen te ervaren, reizen is dan ook zijn grote passie! Ook op privévlak een échte duizendpoot: fanatiek sportliefhebber, amateurkok en houdt van gezelligheid met het gezin, familie en vrienden.

Jordi Portier is afgestudeerd op de Radboud Universiteit Nijmegen aan de studie Planologie met de specialisatie Vastgoed- en grondmanagement. Vervolgens heeft hij als planeconoom en projectontwikkelaar ervaring opgedaan bij een landelijk opererende institutionele belegger in vastgoed. Daar heeft hij een breed netwerk opgebouwd met verschillende partijen in de bouw- en vastgoedsector. In 2017 heeft hij de overstap gemaakt naar Alba Concepts om duurzame manier ontwikkelvraagstukken verder op te pakken. In 2018 zijn Woud en Jordi gestart om de ontwikkelvraagstukken concreet op te pakken vanuit PIQET Development.

Trefwoorden voor Jordi zijn: Oplossingsgericht, Creatief, Verbinder, Teamspeler, Zelfbewust

Meer weten?

 

Neem contact op met Jordi Portier: jordi@piqet.nl

Tramkade 26 (2e etage)  |  5122 VB Den Bosch  |  085 7826768  |  info@piqet.nl

Tramkade 26 (2e etage)  |  5122 VB Den Bosch  |  085 7826768  |  info@piqet.nl