Jim Teunizen

“Op basis van een creatieve aanpak tot nieuwe, vaak onverwachte, inzichten voor een locatie komen en hier mooie verhalen bij maken. Verhalen die gaan over een plek of wat op een plek moet komen en uiteindelijk een duurzaam gebouwde omgeving oplevert! Duurzaam doen om het ‘doen’ past daar niet bij. Duurzame ingrepen dragen bij aan een groter geheel en ondersteunen de omgeving of de gebruikers.”

… zijn kracht is om in de huid van zijn opdrachtgever te kruipen en op basis van een creatieve aanpak te komen tot nieuwe, vaak onverwachte, inzichten. Bij nieuwe, innovatieve vraagstukken wil hij dan ook van A tot Z de details van de oplossingsrichtingen doordenken en uitvoeren. Daarnaast werkt hij vol passie aan veelal duurzame projecten, initiatieven en ontwikkelingen. Ook privé zet hij zich in voor een duurzamer Nederland. Hij is lokaal betrokken bij de verduurzaming van zijn eigen, mooie Hilversum, waar hij lid is van het door de gemeente geïnitieerde Energieplatform en helpt hij bij het frisser, duurzamer en toekomstbestendiger maken van de basisschool van zijn eigen zoontje. Zijn inzet op het gebied van duurzaamheid heeft erin geresulteerd dat Jim in 2018 op een mooie 5de plaats is geëindigd in de ABN AMRO Duurzame50. In zijn vrije tijd vindt Jim zijn rust in Yoga, brengt hij graag tijd door met zijn gezinnetje of drinkt een biertje met zijn vrienden.

Jim Teunizen is opgeleid als ingenieur aan de TU Eindhoven en heeft vervolgens de postdoctorale opleiding ADMS afgerond. Tevens heeft hij rechten gestudeerd aan de UvT. Dit komt in zijn projecten en voor de ontwikkeling van locaties goed van pas. De mix van techniek, financiën, juridische aspecten en duurzaamheid vormt vandaag de dag nog steeds de ‘groene’ draad. In 2015 hebben Jim en Woud samen Alba Concepts opgericht. Met de oprichting van PIQET Development vervullen zij de ambitie om ook tot realisatie van projecten te komen.

Trefwoorden voor Jim zijn: Proactief, veeleisend, onconventioneel & impulsief

Meer weten?

 

Neem contact op met Jim Teunizen: jim@piqet.nl

Tramkade 26 (2e etage)  |  5122 VB Den Bosch  |  085 7826768  |  info@piqet.nl

Tramkade 26 (2e etage)  |  5122 VB Den Bosch  |  085 7826768  |  info@piqet.nl